8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia U21 - Malta U21 / FRF anunţă un alt staff la meciul de la Giurgiu

România U21 – Malta U21 / FRF anunţă un alt staff la meciul de la Giurgiu

Selecţionata Under-21 a României va avea un alt staff tehnic la meciul cu Malta, programat marţi, de la ora 20.00, pe stadionul „Marin Anastasovici“ din Giurgiu. Lait-motivul este că un jucător şi un membru al staff-ului au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

„Având în vedere situaţia de la lot, faptul că un jucător şi un membru al staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federaţia Română de Fotbal a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceştia sunt contacţi direcţi ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran şi Dumitru Moraru“, a anunţat FRF.

Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea şi se va muta la un hotel, acolo unde va sta până la meciul cu Malta. De asemenea, conferinţa de presă a selecţionerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct, nu va mai avea loc. În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion.

„DSP va deschide o anchetă epidemiologică“

FRF a anunţat astăzi că un jucător şi un membru al staff-ului echipei Under-21 au fost testaţi pozitiv: „Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineaţă! Din păcate, un jucător şi un membru al staff-ului au fost găsiţi pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost a cincea testare din această acţiune a lotului U21 şi este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolaţi şi nu vor mai face parte din delegaţie pentru meciul programat marţi seara, la Giurgiu, de la ora 20:00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică“.

România – Malta contează pentru Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Clasament:
1.Danemarca U21 22 puncte (golaveraj 18:7)
2.România U21 16 (17:5)
3.Ucraina U21 10 (10:9)
4.Finlanda U21 10 (12:13)
5.Irlanda de Nord U21 6 (6:10)
6.Malta U21 1 (2:21)

Citeşte şi: Liga 3 / CSO Filiaşi a ratat şansa de a ocupa fotoliul de lider

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS