14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Universitatea Craiova l-a „pasat“ pe Drăghici la FC Argeş

Liga 1 / Universitatea Craiova l-a „pasat“ pe Drăghici la FC Argeş

Mijlocaşul Stephan Drăghici (22 de ani, 1.78 metri) a fost împrumutat, din nou, de Universitatea Craiova. El va juca în acest sezon de Liga 1 la formaţia FC Argeş.

„Am ales FC Argeş pentru că este un club de tradiţie. Am venit aici să joc şi să facem performanţă împreună. Nu mă sperie faptul că echipa se află acum în zona retrogradării. Trebuie să muncim mai mult, să tragem tare şi să avem rezultate! Pe plan personal, mi-am propus să joc cât mai bine, să am cât mai multe realizări. Pe plan general, să salvăm echipa. Sunt convins că dacă voi avea evoluţii bune la FC Argeş, voi reintra în atenţia selecţionerului de la naţionala României de tineret“, a spus Stephan Leonard Drăghici, pentru pagina de Facebook a „vulturilor violeţi“.

În prezent, cota lui Stephan Drăghici este 200.000 de euro

Stephan Drăghici a fost achiziţionat de Universitatea Craiova în 2016. El i-a costat pe olteni 100.000 de euro, bani ce au ajuns la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj. Fotbalistul originar din Roşiorii de Vede nu a reuşit să se impună în Bănie. El a fost împrumutat apoi la Juventus Bucureşti, Sepsi şi Gaz Metan Mediaş.

Stephan Drăghici este al 11-lea jucător adus de FC Argeş pentru acest sezon de Liga I. Gruparea din Trivale i-a mai transferat în perioada de mercato abia încheiată pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei (Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, portarii Alexandru Greab (Sepsi) şi Flavius Croitoru (CS Mioveni), mijlocaşul portughez, Romeo Sergio Marakis (Cova Piedade), atacantul angolez cu cetăţenie elveţiană Cephas Malele (UD Oliveirense) şi mijlocaşul Cătălin Barbu.

Citeşte şi: Liga 1 / LPF vine cu surprize în echipa etapei a 6-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS