11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / Mihai Ianovschi: „Jocul îmi dă speranţe!“ (VIDEO)

Liga 2 / Mihai Ianovschi: „Jocul îmi dă speranţe!“ (VIDEO)

-

CSM Slatina a pierdut la limită, scor 0-1, partida susţinută sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Dunării Călăraşi, din prima etapă a Ligii 2. La finele întâlnirii de pe „1 Mai“, antrenorul oltenilor, Mihai Ianovschi, s-a arătat dezamăgit de rezultat, nu şi de joc.

„A fost un meci pe care l-am dominat.Din păcate, nu am avut limpezimea pe care mi-aş fi dorit-o la finalizare. Am avut o organizare foarte bună de joc, ne-am creat ocazii, dar n-am reuşit să marcăm. Îmbucurător este faptul că nu am avut trac pentru acest nou început de Liga 2. Jocul echipei îmi dă speranţe! În continuare vom arăta şi mai bine.Trebuie să fim mult mai lucizi în faţa porţii şi puţin mai organizaţi în cea de-a doua repriză. Acum, din dorinţa de a marca, am pierdut anumite secvenţe de organizare a jocului, lucru care a dus la marcarea golului lor, contrar cursului jocului“, a declarat Mihai Ianovschi, pentru pagina de Facebook a echipei CSM Slatina.

„Din nefericire pentru noi, situaţiile de gol, barele şi alte momente bune pe care le-am reuşit, nu se contorizează pe tabela de marcaj. Am început cu stângul, am pierdut acasă cu 1-0, dar repet, jocul îmi dă speranţe. Am avut consistenţă. A fost, poate, cel mai bun joc pe care l-am făcut şi îmi dă speranţe pentru viitor”, a mai spus tehnicianul grupării de pe malul Oltului.

Mihai Ianovschi: „Să nu uităm câţi jucători tineri am avut în primul unsprezece“

Mihai Ianovschi a punctat faptul că şi în acest joc a utilizat mulţi jucători tineri, de perspectivă. Consideră că şi asta ar fi putut conduce la înfrângere, dar nu o consideră drept o scuză pentru înfrângerea suferită.

„Nu vreau să găsesc o scuză, dar să nu uităm câţi jucători tineri am avut în primul unsprezece. Am avut într-adevăr şi jucători cu maturitate, dar am continuat pe aceeaşi linie de reconstrucţie a echipei cu jucători tineri, născuţi 2000. Am avut şi atacant de 2002. Regulamentul ne obligă să folosim jucător născut 2002. De asemenea, am mers pe acelaşi nucleu de jucători, cu o omogenizare bună, dar, din păcate, rezultatul nu este favorbil. Obiectivul este să construim o echipă, care să arate bine, cum de altfel a arătat şi astăzi, să promovăm în continuare jucători. Iar lumea să fie mulţumită de ceea ce facem”, a conchis Mihai Ianovschi.

Citeşte şi: Liga 2 / CSM Slatina a debutat cu stângul. Vezi rezultatele!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS