15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Europa / FC Botoşani mizează pe cartea atacului în meciul cu Ordabasî

Liga Europa / FC Botoşani mizează pe cartea atacului în meciul cu Ordabasî

FC Botoşani întâlneşte astăzi, de la ora 17.00, în Kazahstan, pe Ordabasî Şimkent, în primul tur preliminar al Ligii Europa. Antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, care în cariera sa de jucător a evoluat în Kazahstan, a declarat că echipa sa va juca ofensiv. El admite că Ordabasî Şimkent are cu 5% mai multe şanse de victorie, dar este convins că meciul va fi de „care pe care“.

„Ţinând cont de tot ceea ce înseamnă deplasare, diferenţa de fus ora, drum, putem spune că au un 5% şanse în plus faţă de noi. Singura problemă este că se joacă un singur meci şi atunci ca şi strategie nu ai ce să alcătuieşti. Tiparul fotbalistului de la Botoşani este unul ofensiv şi atunci nu aş putea să le cer să se apere, pentru că nu am de ce. Totul la atac, totul la victorie. Dacă sunt mai buni, asta este“, a afirmat Croitoru, aflat la debut ca antrenor în competiţiile europene.

„Sunt emoţii pentru că este o competiţie europeană. E un prim meci al meu ca antrenor şi e normal să am emoţii împotriva unei echipe foarte bune, chiar dacă ţara de provenienţă nu este una care să ne sperie. Dar să ştiţi că echipa din Ordabasî are jucători foarte buni. Am jucat acum zece ani de zile în Kazahstan. S-a schimbat foarte mult. Aţi văzut şi dumneavoastră că în ultima perioadă sunt o prezenţă constantă în cupele europene. Asta spune foarte mult de evoluţia fotbalului din Kazahstan. Au putere financiară şi probabil de asta îi şi vedem acolo“, a adăugat tehnicianul de la Botoşani.

Partida Ordabasî Şimkent – FC Botoşani va fi arbitrată de o brigadă din Azerbaijan. Central va fi Rauf Jabarov, asistenţi Parvin Talibov şi Elshad Abdullayev şi rezervă Kamal Umudlu.

Citeşte şi: Messi îi zice „pa“ lui FC Barcelona. Catalanii vor să-l blocheze cu o clauză uluitor de mare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS