22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Europa / Meciul Lokomotive Tbilisi - Universitatea Craiova se vede la tv

Liga Europa / Meciul Lokomotive Tbilisi – Universitatea Craiova se vede la tv

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, va începe în această săptămână o nouă aventură europeană. Alb-albaştrii întâlnesc joi, de la ora 20.00, în Georgia, pe Lokomotive Tbilisi. Meciul contează pentru turul 1 preliminar al Ligii Europa şi va putea fi urmărit în direct la Digi Sport, post care a cumpărat astăzi drepturile de televizare.

De menţionat faptul că învingătoarea dintre Lokomotive Tbilisi şi Universitatea Craiova se va califica în turul 2 preliminar al Ligii Europa, fără să existe și o manșă retur.

În sezonul precedent din Liga Europa, Universitatea Craiova a ajuns până în turul 3 preliminar. Asta după ce le-a eliminat pe FK Sabail (Azerbaidjan), cu scorul de 6-4 la „general“, și Honved (Ungaria), după 0-0 şi 3-1, după loviturile de departajare. „Leii“ au părăsit competiția după eșecul cu grecii de la AEK Atena, 1-3, la „general“.

Universitatea Craiova a debutat cu bine în noul an competiţional al Ligii I. Trupa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 1-0, sâmbătă, la Sf. Gheorghe, în faţa formaţiei Sepsi.

Citeşte şi: Pandurii Târgu Jiu a câştigat recursul de la FRF şi va participa în Liga a II-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS