10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Bergodi: „Nu putem fi la 100% la început de campionat”

Cristiano Bergodi: „Nu putem fi la 100% la început de campionat”

Universitatea Craiova a obținut trei puncte mari la Sepsi, sâmbătă seară, iar acest lucru l-a mulțumit pe antrenorul oltenilor. Acesta este conștient de jocul mai puțin bun făcut de elevii săi, dar consideră că la început de stagiune lucrurile nu pot fi puse la punct 100%.

„Am folosit astăzi aproximativ aceeași echipa ca în sezonul trecut. Am jucat împotriva unei echipe bune, pe un teren greu. Ei au fost agresivi, au avut câteva ocazii periculoase. Nu putem fi la 100% la început de campionat. Este normal să se întâmple să mai avem meciuri mai puțin bune, ca cel din această seară. În prima repriză am riscat mult, iar acest lucru ne putea costa. În partea a doua am jucat mai bine, iar finalul a fost al nostru. Rezultatul este important.

Suntem la început de drum lung și nu este cazul să mă îngrijorez. Avem de căutat mai multe soluții, trebuie să reglăm anumite lucruri, traseele de joc, dar acum pot spune că sunt foarte importante cele trei puncte. Nu trebuie să ne mulțumim cu acest succes, dar repet, deocamdată stăm liniștiți pentru că e abia prima etapă și avem timp de reglat lucrurile”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului de la Sepsi.

De asemenea, tehnicianul Craiovei a vorbit puțin și despre primul joc european al Științei din acest sezon.

„Nu va fi ușor cu Tbilisi, pentru că vom juca un singur meci și nu îi cunoaștem. Ne vom apuca din această seară să ne documentăm despre ei, pentru că vrem să facem un meci bun și să trecem de primul tur”, a adăugat Cristiano Bergodi.

Partida dintre Locomotive Tbilisi și Universitatea Craiova, din primul tur preliminar al Ligii Europa, este programată joi, 27 august, de la ora 20.00.

Citește și: O victorie uriașă după un joc modest

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS