12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUpdate / Paul Papp, Alexandru Tudorie şi Marius Constantin au semnat cu „U” Craiova

Update / Paul Papp, Alexandru Tudorie şi Marius Constantin au semnat cu „U” Craiova

Update: Marius Constantin este şi el jucătorul Universităţii începând de astăzi. Fundaşul a semnat un contract valabil pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu formaţia alb-albastră.

Aşa cum GdS a anunţat zilele precedente, Paul Papp şi Alexandru Tudorie au ajuns în Bănie. Cei doi jucători au semnat astăzi cu Universitatea Craiova şi astfel vor pleca cu echipa, în această după-masă, în Austria, într-un cantonament de aproape două săptămâni.

Fostul internaţional român, Paul Papp, a semnat pe trei sezoane cu Ştiinţa, în timp ce fostul atacant al formaţiei FC Voluntari a fost împrumutat pentru un sezon, cu opțiune de transfer definitiv. 

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Paul Papp. De asemenea, Alexandru Tudorie a fost împrumutat pentru un sezon, cu opțiune de transfer definitiv. Le urăm mult succes în tricoul alb-albastru”, a spus clubul, pe pagina oficială de Facebook.

Paul Papp are 30 de ani. Ultima oară a jucat pentru Sivasspor, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoşani, FC Vaslui, Farul, Chievo Verona, FCSB, FC Wil şi Karabukspor. Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, când a ajuns şi la echipa naţională, unde a avut 18 selecţii. Are în total 122 de meciuri în Liga 1 și 10 goluri.

Tudorie (24 de ani) este un atacant ce măsoară 1.92 m şi care s-a format la Galaţi. După ce a debutat la Oţelul Galaţi, Tudorie a ajuns la FCSB. A ajuns la Voluntari apoi, acolo unde a marcat de 21 de ori. A prins transferul la Arsenal Tula în Rusia, club pentru care a marcat un singur gol în 8 meciuri. S-a întors la gruparea ilfoveană, unde a mai înscris de trei ori. Are 141 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc și 32 de goluri marcate.

Citeşte şi: Marius Constantin, primul transfer al Ştiinţei pentru noul sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS