12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalClaudiu Keşeru a fost testat pozitiv. Vezi anunţul clubului său!

Claudiu Keşeru a fost testat pozitiv. Vezi anunţul clubului său!

Claudiu Keșeru (33 de ani), atacantul celor de la Ludogorets Razgrad, a fost testat pozitiv. Anunțul a fost făcut de campioana Bulgariei, care a precizat că există două persoane cu COVID-19 în cadrul clubului: Claudiu Keșeru și mijlocașul brazilian Jorginho.

Din primele informații oferite de Ludogorets, starea de sănătate a celor doi jucători este una bună.

Jucătorii au fost imediat izolați la domiciliu și se simt bine în acest moment. După ce aceștia au fost testați pozitiv, s-a efectuat o retestare pentru toți angajații, iar rezultatele au fost negative. Nu există cazuri de COVID-19 la Ludogorets 2, echipă care va juca mâine în campionat. Ludogorets ia toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea jucătorilor, antrenorilor, angajaților și restricționează accesul în baza clubului. Clubul continuă să funcționeze normal, echipa pregătind primul meci din noul sezon, sâmbătă, contra lui Botev”, a transmis Ludogorets.

Internaționalul român a revenit pe teren într-un meci oficial, disputat duminică, în Supercupa Bulgariei, dintre Ludogorets și Lokomotiv Plovdiv, scor 0-1.

Românul nu a fost titular, însă a fost introdus în minutul 57. Pentru Ludogorets au evoluat și ceilalți români, Cosmin Moți și Dragoș Grigore.

Keșeru a reușit 18 goluri și cinci pase decisive în sezonul recent încheiat, la capătul căruia și-a trecut în cont un nou titlu de campion al Bulgariei.

Citeşte şi: FRF a decis: Liga 1 se extinde la 16 echipe. Dinamo s-a salvat in extremis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS