13 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Universitatea Craiova – CFR Cluj, un meci de care pe care!

Universitatea Craiova – CFR Cluj, un meci de care pe care!

Au tot planat discuții asupra meciului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, programat astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Întrebarea care măcina întreaga lume era legată de un posibil rezultat de egalitate, care cu siguranță aducea cu el o judecată la TAS. Asta pentru că Știința are un joc mai puțin disputat, cel cu Astra, din pricina cazurilor de Covid din tabăra giurgiuveană. Cum FRF trebuie să comunice în această seară la UEFA toate echipele participante în cupele europene trebuia exclusă varianta remizei.

Astfel, forul fotbalistic a convocat astăzi Comitetul Executiv și, după lungi dezbateri, a rezultat soluția. De menționat faptul că hotărârea CEx. a fost luată în unanimitate de către toți membrii.

Decizia sună în felul următor: în caz că meciul se va încheia la egalitate în timpul regulamentar, vor urma prelungiri (două reprize a câte 15 minute fiecare. În cazul în care nicio echipă nu se va desprinde, se vor executa lovituri de la 11 metri.

Citește și: Universitatea Craiova – CFR Cluj, live scor, ora 20.30. Să vină cinciul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

Profesor cu Covid 19, elevi fără lecţii

Şcoala on-line a început cu o pauză la Întorsura, Dolj

Contoarele și repartitoarele de costuri instalate după 25 octombrie...

Craiovenii care îşi montează după 25 octombrie 2020 repartitoare de costuri pentru energia termică trebuie să-şi instaleze dispozitive care pot fi citite...

Vâlcea: 16 focare active de infecție cu SARS –CoV-2

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat că de la începutul pandemiei și până în prezent 1.919 cazuri de persoane au fost...

Coronavirusul închide porțile Colegiului ”Frații Buzești” pentru elevii și...

Coronavirusul închide porțile Colegiul ”Frații Buzești” pentru elevii și profesorii de la gimnaziu și liceu

Cîțu referitor la majorarea pensiilor: PSD aruncă ţara în...

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, că majorarea pensiilor cu 40%, votată de parlamentarii PSD, este un “act criminal”.