10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova – CFR Cluj, un meci de care pe care!

Universitatea Craiova – CFR Cluj, un meci de care pe care!

Au tot planat discuții asupra meciului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, programat astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Întrebarea care măcina întreaga lume era legată de un posibil rezultat de egalitate, care cu siguranță aducea cu el o judecată la TAS. Asta pentru că Știința are un joc mai puțin disputat, cel cu Astra, din pricina cazurilor de Covid din tabăra giurgiuveană. Cum FRF trebuie să comunice în această seară la UEFA toate echipele participante în cupele europene trebuia exclusă varianta remizei.

Astfel, forul fotbalistic a convocat astăzi Comitetul Executiv și, după lungi dezbateri, a rezultat soluția. De menționat faptul că hotărârea CEx. a fost luată în unanimitate de către toți membrii.

Decizia sună în felul următor: în caz că meciul se va încheia la egalitate în timpul regulamentar, vor urma prelungiri (două reprize a câte 15 minute fiecare. În cazul în care nicio echipă nu se va desprinde, se vor executa lovituri de la 11 metri.

Citește și: Universitatea Craiova – CFR Cluj, live scor, ora 20.30. Să vină cinciul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS