15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Gigi Becali oferă declaraţii dubioase înainte de FCSB - CFR Cluj

Liga 1 / Gigi Becali oferă declaraţii dubioase înainte de FCSB – CFR Cluj

Meciul restant din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1, FCSB – CFR Cluj, se joacă astăzi, de ora 21.45 (live text pe gds.ro), pe Arena Naţională. Cum importanţa acestui joc are conotaţii mari în privinţa stabilirii campioanei României nu poate lipsi tensiunea. Cu un succes al Universităţii Craiova pe terenul Astrei (astăzi, de la ora 18.45 – live text pe gds.ro), din etapa 9, coroborat cu înfrângerea ardelenilor în faţa echipei lui Toni Petrea, titlul ar ajunge în Bănie.

Finanţatorul formaţiei FCSB, Gigi Becali, este supărat că echipa sa a ajuns să „arbitreze“ lupta pentru titlu şi a oferit declaraţii dubioase înaintea meciului cu CFR Cluj.

„Eu cred că titlul se va decide în ultima etapă! Să se bată ei între ei și gata! Nu e cum ați spus dumneavoastră, că noi suntem un arbitru. Nu arbitrăm noi! Noi nu ne băgăm. O să vedeți că noi nu arbitrăm. Nici arbitraj nu va fi. Să se bată ei între ei. Să se decidă direct, între ei! Ce ne băgăm noi acum să stăm noi și să facem noi probleme între oameni? Eu zic că e mai bine să se bată ei între ei. Așa ar fi normal! Așa e dreptatea! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, când a dat două penaltiuri pentru Craiova și nouă nu ne-a dat două penaltiuri clare. Lasă, să fie dreptate! Cine merită să câștige campionatul“, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Partida de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi CFR Cluj, va fi arbitrată de Istvan Kovacs (Carei – Satu Mare). Acesta va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Ovidiu Artene (Vaslui). Al patrulea oficial va fi Cătălin Popa (Piteşti).

Citeşte şi: Pictura murală a lui Sorin Cârţu, vandalizată de suporterii lui FCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS