3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Meciul Astra Giurgiu - „U“ Craiova s-ar putea juca mâine, de la ora 18.45!

Liga 1 / Meciul Astra Giurgiu – „U“ Craiova s-ar putea juca mâine, de la ora 18.45!

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a anunțat că meciul dintre Astra și Universitatea Craiova, amânat din cauza depistării cu Covid-19 a unui fotbalist al formației gazdă, s-ar putea juca mâine, de la ora 18.45.

„S-a discutat în ședința de astăzi și despre situația de la Astra. Astăzi se vor testa toți, iar mâine vor face a doua serie de teste. Meciul cu Craiova poate fi disputat mâine seară (vineri – n.r.), dacă ambele teste vor fi negative. Astra ar putea juca cu echipa a doua dacă vor fi probleme cu jucătorii de la prima echipă. Dar este nevoie de un acord dat de DSP, conform căruia echipa își poate relua activitatea“, a anunțat Justin Ștefan, la finalul ședinței de Comitet Executiv de la LPF.

Decizia LPF a fost salutată de oficialii Universităţii Craiova.

„În urma discuțiilor purtate astăzi la sediul LPF, s-a hotărât programarea meciului cu Astra în cursul zilei de mâine. Salutăm această decizie pentru că ne dorim ca acest campionat să se joace pe teren“, a scris conducerea olteană pe pagina de Facebook.

UPDATE: Între timp, în tabăra Astrei a mai apărut un suspect de Covid-19. Acesta este Risto Radunovic şi prezintă primele simptome.

Citeşte şi: Mihai Rotaru dă la o parte ofertele pentru Cicâldău: „Vrem să-l mai ţinem un an!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS