11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUPDATE: Meciul Astra - „U“ Craiova s-a amânat din nou! Justin Ştefan: Vrem să terminăm campionatul pe teren!

UPDATE: Meciul Astra – „U“ Craiova s-a amânat din nou! Justin Ştefan: Vrem să terminăm campionatul pe teren!

Incredibil! Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova a fost amânat din nou.

Iniţial, întâlnirea trebuia să se dispute sâmbăta trecută, dar au apărut cazurile de Covid-19 în tabăra olteană şi a fost reprogramat pentru astăzi. Suporterii Ştiinţei au primit însă o nouă veste proastă: un jucător al Astrei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, LPF se vede nevoită să amâne din nou jocul.

Fotbalistul în cauză este Ljubjan Crepulja. El a fost testat ieri, după ce a acuzat febră şi o stare de sănătate mai proastă. Răspunsul primit astăzi a confirmat că este pozitiv la Covid-19.

„Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori. Vom vedea ce va fi”, a spus Dani Coman, potrivit GSP.

LPF ridică din umeri

Secretarul LPF, Justin Ştefan, nu are încă răspunsuri legat de noua situaţie apărută.

„Da, categoric s-a amânat. Există un rezultat pozitiv. A fost testat azi dimineață la Spitalul Județean din Giurgiu. Nu se mai impune o retestare pentru medicii au spus foarte clar că are simptome de Covid-19. Va începe o anchetă epidemiologică. În acest moment rămânem atașați obiectivului de a termina acest campionat pe teren. Vom vedea după ce se termină ancheta epidemiologică ce vom face cu acest meci. Am încercat la UEFA o extindere, dar cei de acolo nu au fost de acord. Nu am primit argumente. E clar că pe 3 august trebuie să anunțăm echipele participante din Europa. La acest moment, avem discuții pe acest scenariu, dar nu are acoperire regulamentară, așa că nu cred. Dar, vrem să terminăm pe teren“, a declarat secretar general al LPF, Justin Ștefan, la Digi Sport.

Citeşte şi: Sorin Cârţu, răsfăţat de suporterii Ştiinţei cu o pictură. „E o iniţiativă de remarcat“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS