17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLigue 1 / Mbappe va reveni pe gazon peste „aproximativ trei săptămâni“

Ligue 1 / Mbappe va reveni pe gazon peste „aproximativ trei săptămâni“

Kylian Mbappe, fotbalistul lui Paris Saint-Germain, va reveni pe gazon peste „aproximativ trei săptămâni“, a anunţat clubul din „Hexagon“. Fotbalistul a suferit vinerea trecută o entorsă la glezna dreaptă în finala Cupei Franţei, câştigată cu 1-0 în faţa echipei Saint-Etienne.

Examenul efectuat luni de Mbappe „confirmă o entorsă de gleznă cu leziune ligamentară externă. În urma acestui traumatism, perioada de recuperare este de aproximativ trei săptămâni“, a indicat PSG, într-un comunicat, preluat de Agerpres.

Mbappe ratează astfel finala Cupei Ligii franceze. Aceasta este programată vineri, de la ora 22.00, pe „Stade de France“, împotriva lui Olympique Lyon.

Atacantul este incert şi pentru meciul cu Atalanta Bergamo, de pe 12 august, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Între momentul accidentării şi întâlnirea cu Atalanta sunt 19 zile. Dacă va rata partida cu echipa italiană, Mbappe ar putea reveni într-o eventuală semifinală de Champions League, pe 18 august, sau în finala acestei competiţii, pe 23 august, dacă parizienii vor reuşi calificarea.

Citeşte şi: Jurgen Klopp, ales antrenorul anului în Premier League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS