10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / CFR Cluj a scăpat de Covid! Ardelenii au ieşit negativi la ultimele teste

Liga 1 / CFR Cluj a scăpat de Covid! Ardelenii au ieşit negativi la ultimele teste

Contracandidata Universităţii Craiova în lupta pentru titlu, CFR Cluj, a scăpat rapid de problemele sanitare din lot! Toate persoanele infectate cu noul coronavirus din club au primit rezultatele ultimelor teste Covid-19 şi acestea fost negative, informează Telekom Sport.

Numai puţin de 26 de persoane au fost depistate pozitiv în tabăra lui CFR Cluj în ultima săptămână, motiv pentru care ardelenii nu au mai fost programaţi în Liga 1.

Iată fotbaliştii şi oficialii cu Covid-19, anunţaţi oficial de CFR Cluj: Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Cristi Manea, Bogdan Aldea, Giedrius Arlauskis, Lacina Traore, Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor de portari), Cristian Dragotă (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut), Dan Petrescu (antrenor).

Pentru CFR Cluj urmează un program de foc. Echipa antrenată de Dan Petrescu joacă marți, 28 iulie, de la ora 21.30, pe teren propriu cu FC Botoșani. Vineri urmează restanţa cu FCSB, iar luni meciul decisiv pentru titlu, cu Universitatea Craiova, din Bănie.

Citeşte şi: Antonio Conte, despre venirea lui Messi la Inter: „O fantezie fotbalistică“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS