11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Meciul Academica Clinceni - Poli Iași, reprogramat pentru duminică!

Liga 1 / Meciul Academica Clinceni – Poli Iași, reprogramat pentru duminică!

Update: Fotbalistul Iașiului, Rodny Lopes Cabral, a refăcut testul Covid-19 în regim de urgență la o policlinică particulară și rezultatul a fost negativ. Astfel, LPF a reprogramat meciul Academica Clinceni – Poli Iași pentru duminică, 26 iulie, de la ora 14.30.

…..

Știre inițială:

Se abat necazurile și asupra clubului Poli Iași. Fotbalistul Rodny Lopes Cabral a fost testat pozitiv la Covid-19, iar LPF a luat decizia de a amânat partida dintre formația din Copou și Academica Clinceni. Confruntarea era prevăzută să se dispute sâmbătă, de la ora 15.30.

Confirmarea noului caz de infecție a venit de pe pagina oficială de Facebook a celor de la Poli Iași.

„Veste rea de la laborator. În urma testelor la care au fost supuşi jucătorii, componenţii staff-ului tehnic şi administrativ, unul dintre fotbaliştii echipei noastre a ieşit, din păcate, pozitiv. Aşteptăm deciziile autorităţilor“, a anunţat clubul ieşean.

Ulterior a venit și informarea LPF-ului: „Meciul dintre Academica Clinceni și Politehnica Iași, contând pentru etapa a 11-a play-out, programat să se dispute sâmbătă, 25 iulie, cu începere de la ora 15.30, nu se va mai juca din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei ieșene“.

Citește și: PSG a câştigat Cupa Franţei! Perrin a fost la un pas să-i rupă piciorul lui Mbappe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS