10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGigi Becali este fanul numărul 1 al lui Valentin Mihăilă. „Ar plăti oricât pentru el!“

Gigi Becali este fanul numărul 1 al lui Valentin Mihăilă. „Ar plăti oricât pentru el!“

Cunoscutul impresar Giovanni Becali (68 de ani), vărul finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că acesta este înnebunit după Valentin Mihăilă. Giovanni spune că Gigi i-ar da oricât Universităţii Craiova ca să-l aducă la FCSB pe puştiul-minune.

„Mai vorbim așa, dar el face… Dacă el crede că i-a ieșit bine tot ce a făcut până acum, face ce crede el. Face pe banii lui. El are bani să cumpere un jucător mâine și cu 3-4 milioane.
Dacă vor cei de la Craiova 5 milioane pe Mihăilă, Gigi Becali le dă 5 milioane cash. Şi le dă și 10% dintr-un viitor transfer. Dar Craiova vrea și ea 12-13 milioane pe Mihăilă. Îi place de el! Le place multora de Mihăilă. Și mie îmi place! Are nevoie să mai crească”
, a spus Giovanni Becali, la Prosport Live.

Giovanni Becali îl susține vehement pe Mihai Rotaru în ideea de a-i amenda pe jucătorii care nu respectă regulile şi se îmbolnăvesc de Covid-19.

„Eu aș pune 100 de mii de euro amenda dacă vine cineva infectat! Păi, da, foarte bine. În regulament poți să pui această chestie că cine vine infectat ia 10.000 de euro amendă. Eu nu aș pune 10.000, aș pune 100.000 de euro sau 50% din salariu ca să nu existe probleme”, a spus Giovanni Becali.

Valentin Mihăilă (20 de ani, 1.77 metri) a marcat în acest sezon 7 goluri şi este evaluat de Transfermarkt la 1.300.000 de euro. El mai are contract cu Universitatea Craiova până pe 30.06.2021.

Citeşte şi: UEFA spune clar: ai, n-ai Covid-19, termini competiţia!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS