17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBotoșani – „U“ Craiova 0-2 | Marius Croitoru și-a cam pierdut glasul

Botoșani – „U“ Craiova 0-2 | Marius Croitoru și-a cam pierdut glasul

Antrenorul formației FC Botoșani, Marius Croitoru, și-a redus volumul după înfrângerea suferită în fața Universității Craiova. El a recunoscut superioritatea Științei.

„Atât timp cât nu marchezi, e foarte greu să câștigi împotriva unei echipe foarte bune. Am încercat, am dat tot ce am avut mai bun azi. Din păcate, Craiova a câștigat pe merit. Felicitări! Asta este, mergem mai departe. Ne-am luat adio de la locul 3. Mi-e foarte greu să cred că mai avem șanse la locul 3. Dar mai avem o șansă să mergem în Europa dacă FCSB ia Cupa. Mai avem 2 jocuri, vedem ce putem lua din ele“, a declarat Croitoru, la Digi.

Tehnicianul a spus că nu este supărat pe fundașul Andrei Chindriș, după cele două penaltiuri făcute cu oltenii.

„Nu sunt supărat pe el. E un copil, trebuie să învețe din greșeli. Asta este, fotbalul pe care îl jucăm noi e riscant. Trebuie să învețe, să crească de la meci la meci. În această seară a făcut un meci bun, numai că a fost implicat în multe faze de 1 la 1, pe care nu le-a gestionat cum trebuie. Am încredere în el și îmi doresc ca pe viitor, indiferent unde va fi, să nu mai repete aceste greșeli. Sunt lucruri grave pentru un fundaș. Dar nu sunt supărat pe el. Am avut atitudine, am jucat deschis“, a punctat Croitoru.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS