10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBotoșani – Universitatea Craiova 0-2 | Cristiano Bergodi: Bine că am câștigat!

Botoșani – Universitatea Craiova 0-2 | Cristiano Bergodi: Bine că am câștigat!

Universitatea Craiova a câștigat pentru prima dată la Botoșani, scor 2-0, iar antrenorul Cristiano Bergodi jubilează. Italianul i-a „pasat“ victoria și lui Papură și este convins că meciul decisiv pentru titlu va fi în ultima etapă, cu CFR Cluj, în Bănie.

„Bine că am câștigat pentru prima dată aici! În prima repriză am fost un pic nervoși, crispați. Apoi am jucat mai bine, am avut ocazii, puteam bate la un scor mai amplu. Nu e ușor să câștigi la Botoșani. Echipa juca bine și înainte de mine, cu Corneliu Papură, dar cred că acum defensiv stăm mai bine, echipa se strânge bine, se  repliază. Probabil că ultimul meci, cu CFR, va fi decisiv pentru titlu“, a declarat Bergodi, care are șase victorii din tot atâtea meciuri la Craiova.

Antrenorul italian nu crede că patronul Mihai Rotaru îi va „arde“ la buzunare pe jucători dacă vor fi depistați pozitiv la COVID-19:

„S-a înțeles greșit. Are el (Rotaru – n.r.) o înțelegere cu jucătorii. Le-a zis că dacă au coronavirus sunt probleme. Dar nu cred că se va întâmpla așa ceva. Noi am respectat toate regulile, am stat la distanță, cu mască“.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS