10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U” Craiova - FCSB / Andrei Ivan s-a accidentat la antrenament și riscă să rateze meciul de duminică

„U” Craiova – FCSB / Andrei Ivan s-a accidentat la antrenament și riscă să rateze meciul de duminică

„U” Craiova luptă să readucă titlul în Bănie după 29 de ani, iar cele patru meciuri rămase sunt extrem de importante pentru formaţia lui Cristiano Bergodi.

Înaintea acestei dispute, Bergodi a primit o veste neplăcută. Unul dintre jucătorii de bază ai echipei, Andrei Ivan, s-a accidentat la antrenamentul de joi, iar siutația sa este momentan incertă.

Deşi nu a marcat decât într-un meci în acest sezon, cel cu Dinamo, de la Severin, Ivan a fost titularizat constant de toţi cei trei antrenori care au pregătit echipa, Cornel Papură, Victor Piţurcă şi Cristiano Bergodi.

Bărbuț sau Gustavo?

Deşi nu a avut reuşite nici după reluarea campionatului, Andrei Ivan era considerat de Bergodi un jucător important, deoarece face foarte bine faza defensivă. În primul 11 ar putea apărea acum Cristi Bărbuţ sau brazilianul Gustavo Vagenin. Bărbuţ a jucat destul de puţin de la reluarea sezonului, chiar dacă arătase o formă excelentă în meciurile amicale. Gustavo a intrat de fiecare dată pe parcurs în cele 4 meciuri cu Bergodi pe bancă, dar a fost folosit pe o poziţie mai retrasă.

Citește și:„U“ Craiova – FCSB / Valentin Mihăilă: Cred că erau mult mai mari emoţiile dacă erau fanii în tribune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS