27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGigi Becali și FCSB, pedepsite de FRF înainte de meciul cu „U“ Craiova

Gigi Becali și FCSB, pedepsite de FRF înainte de meciul cu „U“ Craiova

Patronul formaţiei FCSB, Gigi Becali, a fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF. „Latifundiarul“ din Pipera a fost taxat pentru declarațiile sale referitoare la fotbalul feminin.

„Femeile nu ar trebui să joace fotbal“, afirma zilele trecute Gigi Becali.

„Războinicul luminii“ a fost suspendat pe o perioadă de patru luni și a primit o amendă de 65.000 de lei. Totodată, clubul FCSB a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, conform Digi Sport. FRF a fost cea care l-a reclamat pe Gigi Becali în temeiul articolului 54 din Regulamentul Disciplinar. Acesta face referire la rasism, xenofobie, discriminare și denigrare.

Conştientizând ulterior gravitatea declaraţiei sale, Gigi Becali a încercat să dreagă situaţia.

„Dacă o să fie obigatoriu, o să cumpăr una… Îi dau 10.000 sponsorizare şi pune FCSB pe piept“, a spus Becali.

Gigi Becali: Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei?

Acesta s-a iritat apoi de ideea de a merge la vestiar pentru a le încuraja pe fotbaliste.
„Uite, vezi? Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Vezi? Că şi asta strică! Hai, că cine ştie, discriminare, că la nebunia lor orice lucru e discriminare. Dar eu spun lucrurile cum le văd normal. Eu spun o opinie, o părere…. În opinia mea nu trebuie să facă femeia… Dar dacă trebuie şi e obligatoriu, cum este în regulament… Chiar ne-a rugat o echipă, le dau 10.000 sponsorizare şi după aia joacă pe piept cu FCSB. Nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în ţâţă? Hai, fiţi sănătoşi!“, erau declarațiile făcute de Becali, la Pro X.

Reamintim că din sezonul 2021-2022, toate echipele de fotbal din România vor fi nevoite să aibă şi formaţii de fotbal feminin. Cluburile care vor refuza să îşi facă echipe de fotbal feminin nu vor primi licenţa pentru echipa de fotbal masculin.

Pentru FCSB urmează un meci împotriva liderului Universitatea Craiova. Întâlnirea cu trupa antrenată de Cristiano Bergodi va avea loc în Bănie, duminică, de la ora 21.00, şi contează pentru etapa 7 din play-off-ul Ligii 1.

Citeşte şi: „U“ Craiova – FCSB / Mihai Bălaşa este apt! Pe cine preferă Cristiano Bergodi?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS