17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCSB s-a calificat în finala Cupei înainte de meciul de foc de la Craiova

FCSB s-a calificat în finala Cupei înainte de meciul de foc de la Craiova

FCSB s-a calificat fără emoții în finala Cupei României după o dublă mai mult decât accesibilă cu Dinamo. După victoria cu 3-0 din „Groapă”, roș-albaștrii au câștigat și a doua manșă, cea de pe teren propriu, cu scorul de 1-0 și astfel s-au calificat la pas în finala de pe „Ilie Oană”.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Adrian Petre în minutul 2.

Un lucru interesant de menționat este faptul că portarul lui FCSB din această seară, Mihai Udrea, este cel de-al 62-lea jucător produs de „Academia Gică Popescu” care evoluează în Liga 1.

FCSB: Udrea – Crețu, Miron, Popescu, Panțîru (77, Pantea) – Olaru (46, Perianu), Vînă, Tănase – Man, Petre (52, Dumitru), Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Dinamo: Straton – Kostrna, Popescu, Puljic, Sin – Șerban (73, Lazăr), Grigore – Moldoveanu (46, Sorescu), Mihaiu (90+1, Borcea), Neicuțescu (46, Skovajsa) – Popa. Antrenor: Adrian Mihalcea.

În cealaltă semifinală, programată mâine, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, Poli Iași va încerca să producă minunea și să întoarcă rezultatul din meciul tur de la Sepsi (1-5).

Pentru FCSB va urma duelul cu Universitatea Craiova. Duelul din Bănie se va disputa duminică, 12 iulie, de la ora 21.00 (live text pe gds.ro), pe stadionul „Ion Oblemenco“. Partida va conta pentru etapa 7 din play-off-ul Ligii 1.

Citește și: „U“ Craiova – FCSB / O să fie vai de poarta ta, Vlăduţ!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS