22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / FRF a oficializat mutarea finalei de la Craiova, la Ploiești

Cupa României / FRF a oficializat mutarea finalei de la Craiova, la Ploiești

FRF i-a scăpat pe suporterii Universităţii Craiova de o mare neplăcere. Mai exact, membrii forului fotbalistic a decis mutarea finalei Cupei României de la Craiova, la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană“. În acest fel, oltenii nu vor mai fi nevoiţi să asiste la un joc cu trofeul pe masă a rivalei FCSB cu Sepsi. Cele două sunt ca şi calificate în ultimul act, ţinând cont că în turul semifinalelor s-au impus cu 3-0 în faţa lui Dinamo, respectiv 5-1 cu Poli Iaşi.

Returul semifinalelor se joacă în această săptămână, după următorul program:
-miercuri, 8 iulie – ora 20.00: FCSB – Dinamo;
-joi, 9 iulie – ora 20.00: Poli Iaşi – Sepsi.

„Programată inițial la Craiova, finala Cupei României – sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploiești, pe stadionul ‘Ilie Oană’. Comitetul de Urgență al FRF a decis schimbarea locului de desfășurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior.
Dorința de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei“
, se arată într-un comunicat al FRF.

Universitatea Craiova a părăsit Cupa României în faţa sferturilor, fiind eliminată de Poli Iaşi, care s-a impus cu 3-2 în Copou.

Citeşte şi: „U“ Craiova – FCSB / Bergodi, fără doi jucători. Vezi cine a supervizat şedinţa de astăzi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS