21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLeroy Sane, noul jucător al lui Bayern. Vezi pe cât a semnat germanul!

Leroy Sane, noul jucător al lui Bayern. Vezi pe cât a semnat germanul!

Internaţionalul german Leory Sane s-a transferat de la Manchester City la Bayern Munchen, pentru care va evolua în următoarele cinci sezoane. Anunţul a fost dat de către clubul german, pe site-ul oficial.

Sane, în vârstă de 24 ani, a semnat un acord valabil până la 30 iunie 2025 cu Bayern şi va începe săptămâna viitoare pregătirile în vederea sezonului 2020-2021.

Bayern Munchen nu a dezvăluit valoarea transferului, însă presa britanică şi cea germană anunţa săptămâna trecută că bavarezii vor plăti 45 milioane de euro plus bonusuri în schimbul lui Sane.

„Suntem foarte fericiţi să-l primim pe Leroy Sane la FC Bayern. Este un jucător de excepţie, care şi-a dovedit calităţile în ultimii ani, în special la echipa naţională”, a declarat preşedintele grupării de pe Allianz Arena, Karl-Heinz Rummenige.

În selecţionata Germaniei, Sane a adunat până acum 21 de prezenţe, marcând 5 goluri.

„Bayern este un club minunat, cu obiective mari, iar aceste obiective mi se potrivesc. Aştept cu nerăbdare noua provocare şi sunt nerăbdător să mă antrenez cu echipa. Vreau să câştig cât mai multe trofee posibile cu Bayern, iar Liga Campionilor este principala mea prioritate”, a declarat Sane după semnarea contractului.

Citeşte şi: Mediaş – „U“ Craiova / Alb-albaştrii să fie cei buni!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS