9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSurpriză! Tras pe linie „moartă“ de „U“ Craiova, Marius Briceag a plecat la FCSB

Surpriză! Tras pe linie „moartă“ de „U“ Craiova, Marius Briceag a plecat la FCSB

Oficialii clubului Universitatea Craiova au anunțat astăzi că au ajuns la un acord cu fundaşul Marius Briceag privind încetarea colaborării.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul de bandă Marius Briceag. Îi mulțumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare“, se arată în comunicatul Ştiinţei.

Piteștean la origine, Marius Briceag a început fotbalul la FC Argeș, echipă la care a evoluat două sezoane în liga secundă. Timp de doi ani și jumătate a apărat flancul stâng al defensivei celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. De la echipa din Zăvoi a fost transferat de Universitatea Craiova, în ianuarie 2015. În retur a evoluat în opt jocuri. În campionatul 2015-2016, Marius Briceag a fost împrumutat la FC Voluntari. În stagiunea 2016-2017 a fost reprofilat pe banda dreaptă a apărării alb-albastre. Uşor-uşor a fost cedat la echipa secundă, ca să-i ajute pe puştii Ştiinţei în Liga a III-a. Acesta a fost, probabil, şi motivul pentru care fundaşul de 28 de ani şi 1.75 metri a decis să încheie socotelile cu gruparea din Bănie, cu care a câştigat Cupa României.

În total, Marius Briceag a bifat 84 de meciuri în tricoul alb-albastru, reușind să înscrie un gol și să ofere 5 pase decisive.

Cota de piaţă a lui Marius Briceag este de 325.000 de euro. Ultima actualizare făcută Transfermarkt datează din 8 aprilie 2020.

A semnat cu FCSB

La scurt timp după anunţul făcut de clubul oltean, site-ul oficial al rivalei FCSB a anunţat înrolarea lui Marius Briceag.

„FCSB anunță că Marius Briceag va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021. Fundașul în vârstă de 28 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Universitatea Craiova. Acesta a adunat 74 de meciuri și un gol în Liga 1, 16 jocuri în Cupa României și 5 în preliminariile UEFA Europa League. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru“, se arată în comunicatul clubului din Capitală.

„Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care își propune mereu să realizeze mari performanțe. Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată și sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor“, a declarat Marius Briceag.

Citeşte şi: Debandadă la Gaz Metan Mediaş înaintea meciului cu Universitatea Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS