12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNoul sezon din Bundesliga va debuta la jumătatea lunii septembrie

Noul sezon din Bundesliga va debuta la jumătatea lunii septembrie

Următoarea ediţie din Bundesliga va debuta pe 11 sau 18 septembrie, însă echipele care evoluează în cupele europene ar putea fi autorizate să înceapă sezonul puţin mai târziu. Anunţul a fost făcut de către preşedintele Ligii germane de fotbal (DFL), Christian Seifert.

Seifert a explicat, într-un interviu publicat miercuri de un cotidian german, că 11 şi 18 septembrie sunt cu siguranţă datele prevăzute pentru debutul competiţiei. Totodată, acesta a mărturisit că se poartă în continuare discuţii cu Federaţia germană de fotbal (DFB), deoarece în mod normal primul tur al Cupei Germaniei precede lovitura de start din Bundesliga.

Conducătorul DFL a mai afirmat că există posibilitatea ca suporterii să fie autorizaţi să revină pe stadioane, în număr redus, chiar dacă adunările publice sunt interzise până pe 31 octombrie în Germania.

Actuala ediţie a campionatului german se va încheia sâmbătă, zi în care este programată şi finala Cupei Germaniei, care urmează să se dispute între echipele Bayer Leverkusen şi Bayern Munchen.

Citeşte şi: Debandadă la Gaz Metan Mediaş înaintea meciului cu Universitatea Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS