33.5 C
Craiova
vineri, 14 august, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal CFR Cluj - „U“ Craiova / Alex Cicâldău: Trebuie să ne facem jocul!

CFR Cluj – „U“ Craiova / Alex Cicâldău: Trebuie să ne facem jocul!

-

Decarul foarmaţiei Universitatea Craiova, Alex Cicâldău, a prefaţat astăzi confruntarea cu CFR Cluj, din etapa 5 a play-off-ului Ligii 1. „Cic“ ştie că misiunea va fi foarte dificilă, dar crede că gruparea ardeleană poate fi învinsă.

„Va fi un joc foarte greu. Întâlnim o echipă foarte bună şi foarte experimentată, cu un antrenor foarte bun şi experimentat. Ei practică jocul lor indiferent de adversarul pe care-l întâlnesc. Ştim că au o apărare foarte bună, dar noi trebuie să ne facem jocul şi trebuie să fim şi noi foarte buni în apărare“, a spus mijlocaşul Ştiinţei, sperând să înscrie din lovitură liberă: „Bineînţeles că lucrăm fazele fixe, atât individual, cât şi colectiv. Ştim cu toţii că CFR este o echipă foarte puternică la fazele fixe, atât în defensivă, cât şi în ofensivă“, a declarat Cicâldău.

Întrebat de titlu, Alex Cicâldău s-a arătat optimist:

„Nu cred că ar fi o surpriză să câştigăm titlu. Avem jucători foarte valoroşi, dar mai este până acolo. Mai avem destule meciuri de jucat şi destule puncte de recuperat. Bineînţeles că fanii că îşi doresc să luăm titlul, la fel şi noi. A fost foarte frumos gestul pe care ei l-au făcut, când ne-au aşteptat la cantonament“.

Derbiul CFR Cluj – Universitatea Craiova va avea loc duminică, 28 iunie, de la ora 20.00 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“.

Citeşte şi: Exclusiv / Vladimir Screciu a reîmbrăcat astăzi tricoul Universităţii Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zece avioane IAR-99, modernizate la Craiova cu 68 milioane...

Zece avioane IAR-99 vor fi modernizate la Craiova cu 68 milioane de euro. Vezi la ce vor servi aeronavele după ce vor fi schimbate complet.

ȘTIRI GdS

Zece avioane IAR-99, modernizate la Craiova cu 68 milioane...

Zece avioane IAR-99 vor fi modernizate la Craiova cu 68 milioane de euro. Vezi la ce vor servi aeronavele după ce vor fi schimbate complet.

IGPR: Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu,...

Poliţiştii au indisponibilizat, în urma unei acţiuni desfăşurate pe perioada a trei zile, peste 8.000 de tone de azotat de amoniu pentru...

Ludovic Orban, atac la autorităţile din Republica Moldova

Ludovic Orban, atac la autorităţile din Republica Moldova. Declarația a fost făcută la Craiova. Ce le-a atras atenția premierul României.

Serbia impune test negativ COVID-19 pentru persoanele care vin...

Guvernul Serbiei a decis că persoanele care vin din România trebuie să prezinte rezultatul unui test negativ Covid-19. Măsura intră în vigoare...

Universitatea Craiova – Viktoria Plzen 0-2, în primul amical...

Universitatea Craiova a pierdut, astăzi, primul joc amical pe care l-a disputat în Austria, în cantonamentul premergător noului sezon. Știința a cedat...

UE a încheiat un acord pentru a cumpăra în...

Uniunea Europeană a încheiat un acord să cumpere cel puțin 300 de milioane de doze ale unui potenţial vaccin anti-Covid-19 realizat de...