10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Vladimir Screciu a reîmbrăcat astăzi tricoul Universităţii Craiova (UPDATE)

Exclusiv / Vladimir Screciu a reîmbrăcat astăzi tricoul Universităţii Craiova (UPDATE)

Mijlocaşul Vladimir Screciu a revenit, oficial, la Universitatea Craiova! El a ieşit ieri din carantină, iar în această dimineaţă a fost prezent la cantonamentul din Lunca Jiului, unde a intrat sub comanda lui Cristiano Bergodi. Screciu s-a antrenat alături de noii săi colegi doar în prima parte a şedinţei de pregătire. El a urmat apoi un alt program, de revenire la efort, cu alergări uşoare şi elemente simple cu mingea.

Vladimir Screciu a evoluat ultima dată în liga secundă din Belgia, la Lommel SK, sub formă de împrumut, de la Genk. Screciu a semnat deja cu Universitatea Craiova şi clubul urmează să-l prezinte curând.

Vladimir Screciu are 20 de ani şi 1.80 metri. Este evaluat de Transfermarkt la 575.000 de euro.

Altfel, Cristiano Bergodi are tot lotul valid, astfel că la meciul cu CFR Cluj poate alinia cel mai bun unsprezece.

Derbiul CFR Cluj – Universitatea Craiova se dispută duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Dr. Cosntantin Rădulescu“.

UPDATE: Aşa cum preconizam, revenirea lui Vladimir Screciu a fost anunţată ulterior şi pe site-ul oficial al Ştiinţei.

„Vlad Screciu a semnat un contract valabil pe o perioadă de 5 ani cu Universitatea Craiova. Bine ai revenit acasă și mult succes în tricoul alb-albastru!

Născut în orașul „tunarului” Ion Oblemenco, Vladimir Screciu este un produs al academiei Universității. În vara lui 2018 a fost transferat definitiv tot la o echipă alb-albastră, KRC Genk, din prima ligă belgiană. La data de 2 octombrie 2016, Screciu a devenit primul jucător născut după anul 2000 care evoluează în Liga 1. El a debutat în alb-albastru în minutul 82 al meciului FCSB – Universitatea Craiova, când l-a înlocuit pe Măzărache.

Vladimir a devenit campion național în 2017 cu grupa de juniori Under-17 a Științei, învingând rivala Dinamo în finală. De asemenea, el s-a calificat și la Turul de Elită în cadrul echipei Naționale Under-17.

Acum s-a întors în Bănie și este pregătit să pună umărul la ascensiunea Științei“, se arată în comunicatul grupării din Bănie.

Citeşte şi: Interviu / Craioveanca Alina Peșu, despre fotbal şi arbitraj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS