23.4 C
Craiova
marți, 26 septembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – FC Botoșani | Alex Mateiu: Jucăm acasă și nu avem voie să ne încurcăm

„U“ Craiova – FC Botoșani | Alex Mateiu: Jucăm acasă și nu avem voie să ne încurcăm

-

Mijlocașul Universității Craiova, Alex Mateiu, a prefațat întâlnirea cu FC Botoșani, programată vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Optarul Științei este convins că moldovenii își vor vinde scump pielea, dar are încredere în echipa sa că va rezolva favorabil partida.

„Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători periculoși în atac, puternică. Sperăm să ne facem jocul și să obținem victoria mult dorită. Trebuie să le demonstrăm că suntem mai buni ca ei. Jucăm acasă și nu avem voie să ne încurcăm. Ne-am pregătit foarte mult, toată echipa este concentrată și sperăm să facem un joc formidabil. Sper să marcăm cât mai multe goluri și o să vedem cum ne vom bucura. Faptul că o să auzim fanii doar în difuzoare o să ne dea un mic impuls. Ne dorim să avem suporterii alături de noi cât mai curând“, a spus Mateiu.

„Echipa este matură, avem încredere“

Întrebat despre lupta pentru titlu, Alex Mateiu consideră că echipa s-a maturizat față de sezoanele trecute și crede că poate termina prima anul acesta.

„Echipa este matură, avem încredere, am vorbit de campionat și ne dorim cu toții să-l câștigăm. Suntem o echipă tânără, dornică de a câștiga trofee. Sper să câștigăm campionatul! Avem toate condițiile, un lot valoros și trebuie să câștigămcât mai mult. Asta îmi doresc de când am venit! Nu m-am așteptat să stau atâția ani aici, dar sunt foarte mândru și fericit. Sper să o țin tot așa și să rămân cât mai mult“, a declarat Mateiu. Mijlocaul Științei s-a arătat dezinteresat de rezultatul derbiului etapei, deși contează enorm în privința îndeplinirii marelui țel al alb-albaștrilor: „Nu mă interesează rezultatul meciului CFR – FCSB. Important este să câștigăm noi și vedem după ce va fi în continuare“.

Citește și: VIDEO | „U“ Craiova – FC Botoșani | Cristiano Bergodi: Sper din suflet că vom avea un campionat curat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS