6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO | Cristiano Bergodi a susținut primul antrenament la Universitatea Craiova

VIDEO | Cristiano Bergodi a susținut primul antrenament la Universitatea Craiova

-

Antrenorul Cristiano Bergodi și-a început astăzi munca la Universitatea Craiova. Italianul a comandat primul său antrenament în jurul prânzului și a fost unul complex. Pentru că timpul rămas la dispoziție până la reluarea campionatului este destul de scurt și Bergodi vrea să schimbe rapid jocul Științei în vederea obținerii titlului, „leii“ au lucrat foarte mult cu mingea. De atenția sporită a noului strateg s-au bucurat în special jucătorii tineri, cu ei lucrându-se foarte mult la plasament. Totul s-a încheiat cu o refacere la butoaiele cu apă și gheață.

„Nu va fi ușor să pun totul la punct, nu e timp. Nu voi schimba tot ce a făcut Papură. O să vedem, poate trebuie schimbat ceva, însă totul se va face ușor. S-au făcurt greșeli în apărare, dar se pot remedia, rezultatele sunt cele mai importante. Avem 3 meciuri cu echipele FCSB și CFR, dar trebuie să fim atenți și la celelalte echipe, 4 puncte înseamnă că avem șansă la campionat“, afirma Cristiano Bergodi în momentul în care a ieșit din carantină.

Citește și: Silviu Bogdan: Screciu vine la Craiova cu o ambiție de a demonstra că n-a fost întâmplător transferul la Genk

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS