5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRonaldo Nazario vrea să investească în futsal şi baschet

Ronaldo Nazario vrea să investească în futsal şi baschet

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldo Nazario de Lima, preşedintele clubului spaniol Real Valladolid, este foarte activ pe reţelele de socializare. El a dezvăluit într-o discuţie cu jucătorul de fotbal în sală Falcao că ar vrea să investească în futsal şi baschet, relatează EFE, citat de Agerpres.

Ronaldo, care a jucat şi fotbal în sală înainte de a-şi începe cariera profesionistă de succes, doreşte ca baschetul şi futsalul să aibă facilităţile lor în complexul sportiv care se va construi la Valladolid. Şcoala de fotbal a clubului Valladolid reuneşte circa 700 copii, dar brazilianul speră să crească numărul lor la 3.000 sau 4.000.

„Nu voi putea aduce jucători de 10-15 milioane euro, dar pot forma jucători tineri pentru care am însă nevoie de unelte. Şi acesta este proiectul meu“, a declarat Ronaldo în discuţia cu Alessandro Rosa Vieira ”Falcao”, făcând referinţă la oraşul sportiv care se va construi la Valladolid, unde în prezent există doar două-trei terenuri pentru antrenament.

Vrea echipa de baschet în prima ligă

Ronaldo a vorbit şi despre relansarea baschetului, sport cu mare tradiţie la Valladolid. Din acest motiv a contactat direcţia CBC Valladolid pentru o susţinere care să permită clubului să revină în prima ligă spaniolă – ACB.

Ronaldo Nazario, care nu este o prezenţă obişnuită în mass-media şi nu prea vorbeşte despre proiectele sale, a profitat de situaţia creată de pandemia de coronavirus pentru a menţine contactul cu ţara sa prin intermediul sportivilor, cum a făcut şi în cazul lui Falcao.

Citește și: Jurgen Klopp: A sosit momentul potrivit pentru reluarea Premier League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS