10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGalatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce şi-au suspendat, din nou, antrenamentele

Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce şi-au suspendat, din nou, antrenamentele

Cele mai importante cluburi de fotbal din Turcia, Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce, au fost obligate să îşi suspende antrenamentele, la mai puţin de o săptămână după reluarea acestora. Motivul este apariţia unor noi cazuri de infectare cu Covid-19, informează EFE, citat de Agerpres.

Galatasaray, formație la care joacă şi atacantul Florin Andone, a anunţat astăzi că îşi suspendă pentru o perioadă de şase zile antrenamentele, reluate luni. Asta pentru că a fost descoperit un nou caz pozitiv de coronavirus în cadrul staff-ului său tehnic.

Directorul tehnic al lui Galatasaray, Fatih Terim, a fost diagnosticat cu Covid-19 în luna martie, împreună cu vicepreşedintele clubului, Abdurahim Albayrak, la puţin timp după suspendarea tuturor meciurilor de către Federaţia turcă de fotbal, dar s-a vindecat între timp.

„Vulturii“ au opt cazuri noi de Covid-19

Beşiktaş şi-a suspendat la rândul său pregătirile până la noi ordine. „Vulturii“ şi-au testat toţi jucătorii şi angajaţii. Au rezultat opt cazuri pozitive, între care şi preşedintele clubului, Ahmed Nur Cebi.

Al treilea mare club din Istanbul, Fenerbahce, nu a fost scutit de probleme similare. Au fost detectate două infectări în rândul angajaţilor săi şi altul în cadrul conducerii. În această situaţie, „canarii“ şi-au suspendat de asemenea antrenamentele.

Şi alte cluburi au anunţat cazuri pozitive la coronavirus, Kasimpaşa (prima ligă) sau Erzurumspor.

Săptămâna trecută, Federaţia turcă a anunţat că sezonul va fi reluat pe 12 iunie, după o pauză de peste două luni, însă nu a precizat dacă spectatorii vor fi autorizaţi să asiste la meciuri.

Citește și: Mariajul dintre Boloni şi Royal Antwerp s-a încheiat, anunţă presa belgiană

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS