10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlex Băluță a susținut primul amical de la reluarea pregătirilor

Alex Băluță a susținut primul amical de la reluarea pregătirilor

Fostul căpitan al Universității Craiova, Alex Băluță, în prezent la Slovan Liberec, a susținut astăzi primul joc amical de la reluarea pregătirilor din Cehia. Mijlocașul de 26 de ani a fost titular în partida de verificare susținută de echipa sa împotriva celor de la Bohemians 1905. Amicalul s-a terminat 1-1 și s-a jucat fără spectatori. Au marcat Jakub Necas (’84), pentru Bohemians, respectiv Jakub Pesek, pentru Liberec (’49).

Reamintim că fotbalistul din Bănie este împrumutat la Liberec până la finalul acestui sezon. Ulterior o să se întoarcă la echipa de care aparține, Slavia Praga.

Campionatul ceh de fotbal, suspendat de la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua pe 23 mai, după cum a anunţat Liga de fotbal din această ţară. Primul meci programat este FK Teplice – Slovan Liberec.

Echipele de elită mai au încă şase etape de jucat în sezonul regulat înaintea play-off-urilor pentru titlu, locuri europene şi retrogradare.

Campioana en titre Slavia Praga este pe primul loc cu opt puncte în faţa lui Viktoria Plzen. Vezi situația din 1.Liga!

În prima ligă cehă mai joacă doi fotbalişti români, în afară de Alex Băluță. Este vorba despre mijlocașul Nicolae Stanciu, legitimat la Slavia Praga, și portarul Florin Niţă, la Sparta Praga.

Citește și: Tunurile, pe Spartac. CSM Slatina își face planurile pentru promovare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS