14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLazio aşteaptă decizia clubului Glasgow Rangers în privinţa lui Ianis Hagi

Lazio aşteaptă decizia clubului Glasgow Rangers în privinţa lui Ianis Hagi

Echipa italiană Lazio Roma este pregătită să acţioneze pentru transferul lui Ianis Hagi, în cazul în care clubul scoţian Glasgow Rangers va decide să nu activeze clauza de cumpărare a mijlocaşului român de la formaţia belgiană Genk. Clauza de cumpărare este estimată la 4 milioane de lire sterline, informează ziarul The Scottish Sun, citată de Agerpres.

„Hagi este decis să rămână pe Ibrox, iar antrenorul Steven Gerrard speră la rândul său să ajungă la un transfer definitiv. Însă, directorul de fotbal al lui Rangers, Ross Wilson, recunoaşte că actuala criză a coronavirusului a dus la o anumită incertitudine pe piaţa transferurilor în această vară. Iar asta ar putea avea un impact în privinţa deciziei de a-l transfera definitiv pe Hagi“, a scris publicaţia citată.

„Lazio este în alertă, în cazul în care Rangers alege să nu apese trăgaciul. Echipa din Serie A doreşte un nou playmaker şi a avut în vedere atragerea campionului mondial Mario Goetze de la Borussia Dortmund. Se pare, însă, că directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, preferă un transfer al lui Hagi, jucător în vârstă de 21 ani. Rangers rămâne în pole position pentru semnătura acestuia, după ce românul a devenit un favorit al fanilor de pe Ibrok“, a mai notat The Scottish Sun.

„Mai avem un pic de timp până când va trebui să luăm o decizie“

Ianis Hagi a fost recrutat de la Genk în perioada de transferuri din ianuarie, până la sfârşitul sezonului 2019-2020. El s-a făcut remarcat în primul rând cu ocazia victoriei dramatice a lui Rangers în faţa formaţiei Sporting Braga (3-2), în februarie, când a înscris de două ori, după ce oaspeţii au condus cu 2-0.

„Încă nu am luat o decizie“, a declarat Ross Wilson pentru ziarul The Herald. „Suntem în contact regulat cu Ianis, aşa cum suntem cu toţi jucătorii. El a avut un impact fantastic şi suntem foarte fericiţi cu el. Este împrumutat până la finalul acestui sezon, aşa că va fi alături de noi cel puţin până în iunie sau când se va încheia sezonul. Avem o opţiune exclusivă pentru el, care a fost convenită la vremea respectivă. Mai avem un pic de timp până când va trebui să luăm o decizie. Avem o relaţie foarte bună cu Ianis Hagi, cu agentul său şi cu tatăl său. Asta a funcţionat foarte bine şi a fost un împrumut de succes pentru noi până acum“, a spus responsabilul lui Glasgow Rangers.

Citește și: Echipele din prima ligă portugheză au reluat antrenamentele

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS