8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAguero spune că jucătorii sunt „speriaţi“ de perspectiva reluării Premier League

Aguero spune că jucătorii sunt „speriaţi“ de perspectiva reluării Premier League

Atacantul echipei Manchester City, argentinianul Sergio Aguero, spune că jucătorii din Premier League sunt „speriaţi“ să revină la antrenamente şi să se gândească la repornirea competiţiei în condiţiile în care pandemia de coronavirus continuă.

Oficialii primei ligi valorice din Anglia se vor reuni în cursul zilei de vineri pentru a decide dacă se poate relua campionatul începând cu 8 iunie. Competiţia a fost suspendată pe 13 martie, amintește Agerpres.

Unele cluburi precum Arsenal, Brighton şi West Ham United şi-au deschis bazele de antrenament sperând că vor putea relua pregătirile din această lună.

„Majoritatea jucătorilor sunt speriaţi pentru că au copii, au familie. Când o persoană este bolnavă, este normal să ne întrebăm ce se întâmplă. Sperăm să se termine totul cât mai repede. Eu locuiesc doar cu prietena mea, deci ar fi singura persoană pe care aş putea să o infectez dacă m-aş îmbolnăvi. Oricum, stăm amândoi închişi în casă, la Manchester“, a declarat Aguero.

Se va juca fără spectatori 100%

Sergio Aguero a adăugat că în cazul reluării campionatului, partidele se vor desfăşura fără spectatori.

Dacă ţări precum Franţa, Belgia şi Olanda au abandonat campionatele naţionale, Premier League lucrează la strategia ”Project Restart”, deşi în Marea Britanie s-au înregistrat peste 26.000 de victime din cauza Covid-19.

Planul precede reluarea formală a antrenamentelor în data de 18 mai, iar restul campionatului ar urma să se desfăşoare între 8 iunie şi 27 iulie, fără prezenţa spectatorilor în tribune şi pe arenele care permit respectarea distanţării sociale.

Citește și: Trei antrenori români în top 100 din istorie. Vezi remarcații!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS