13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJucătorii lui Tottenham au încălcat iarăşi regulile de distanţare socială

Jucătorii lui Tottenham au încălcat iarăşi regulile de distanţare socială

Jucătorii echipei engleze Tottenham Hotspur au fost surprinşi încălcând din nou regulile referitoare la distanţarea socială, impuse în Marea Britanie din cauza pandemiei de coronavirus, informează Agerpres.

Francezul Serge Aurier a postat pe Instagram o înregistrare video în care poate fi văzut antrenându-se alături de ivorianul Moussa Sissoko, colegul său de la gruparea londoneză, filmuleţul fiind ulterior şters. Cei doi au anunţat, printr-un comunicat preluat de mai multe ziare britanice, că vor face o donaţie în beneficiul serviciului britanic de sănătate (NHS), cerându-şi totodată scuze pentru încălcarea regulilor.

„Recunoaştem că, în calitate de fotbalişti profesionişti, avem o responsabilitatea de a fi modele, și mai ales în această perioadă incertă, cu care se confruntă întreaga lume“, au precizat Aurier şi Sissoko.

În prima parte a acestei luni, antrenorul lui Tottenham, Jose Mourinho, a fost surprins împreună cu trei dintre elevii săi, Tanguy Ndombele, Ryan Sessegnon şi Davinson Sanchez, într-un parc din Londra. Aceştia se pregăteau fără să respecte regulile impuse de autorităţi.

„Accept că acţiunile mele nu au respectat linia guvernului de a evita contactele cu alţi oameni“, a explicat Mourinho într-un comunicat.

Citește și: Un sondaj al FIFA îl indică pe Stoichkov mai bun decât Hagi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS