12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Jucătorii Universității Craiova se antrenează de astăzi în grupuri de câte trei

VIDEO / Jucătorii Universității Craiova se antrenează de astăzi în grupuri de câte trei

-

Lucrurile au început să se miște puțin, după ce pandemia de coronavirus a „paralizat“ întrecerile sportive. După câteva săptămâni bune de stat în casă și antrenamente individuale, o parte dintre fotbaliștii Universității Craiova au revenit în iarbă. Începând de astăzi, alb-albaștrii au făcut mișcare în incinta cantonamentului din Lunca Jiului. La prima ședință, condusă se preparatorul Cornel Blejan, au luat parte Nicușor Bancu, Bogdan Vătăjelu și Vali Mihăilă. Aceștia au fost urmați de Stephane Acka, Elvir Koljic și Uros Cosic.

De menționat că grupurile ce se vor pregăti de acum înainte nu vor număra mai mult de trei jucători.

„Sunt antrenamente începute la cererea jucătorilor, nu organizate de club. Jucătorii pot veni în grupe de maximum trei, la ore diferite. Bineînțeles, trebuie să anunțe în prealabil și să respecte programul, astfel încât să nu se întâlnească mai mulți“, a explicat unul dintre reprezentanții biroului de presă.

Se aude primul fluier pe 5 iunie?

Competiţiile fotbalistice din România au fost întrerupte iniţial până la 31 martie. Au fost suspendate ulterior, printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al FRF, cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă.

Departamentul de Competiţii al LPF a înaintat către FRF un program pentru desfăşurarea tuturor etapelor rămase de disputat până la finalul acestui sezon competiţional. Planul are ca moment de reluare a competiţiei data de 5 iunie. Potrivit acestuia, ultima etapă a ediţiei actuale de campionat s-ar putea disputa la data de 26 iulie. Propunerea reprezintă doar un scenariu de lucru, o decizie finală urmând a fi adoptată la un moment ulterior, în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus şi a interdicţiilor adoptate de autorităţile statului român.

În momentul întreruperii Ligii 1, Universitatea Craiova ocupa locul 3 în play-off, după două etape consumate, cu 26 de puncte (golaveraj 3-5). Primele două poziții sunt ocupate, în ordine, de CFR Cluj 30 de puncte (golaveraj 2-1) și FCSB 26 de puncte (golaveraj 6-3).

Citește și: Oficialii lui Arsenal au ajuns la un acord cu jucătorii privind reducerile salariale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS