18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRanieri vrea cinci schimbări de jucători în cazul unui program aglomerat

Ranieri vrea cinci schimbări de jucători în cazul unui program aglomerat

Claudio Ranieri, antrenorul echipei italiene Sampdoria, a declarat, pentru Radio Rai, că ar trebui permise cinci schimbări de jucători dacă meciurile vor avea loc din trei în trei zile după reluarea campionatului, întrerupt acum din cauza pandemiei de coronavirus.

„Nu ştiu dacă este posibil sau nu. Eu spun că medicii trebuie să-şi asume responsabilitatea şi să înţeleagă dacă este cazul sau nu să fie reluat. Va fi suficientă o lună de pregătire pentru a reuşi să jucăm trei meciuri pe săptămână? Eu nu pot să răspund da sau nu, fiindcă nu sunt medic. (…) Jucăm trei partide pe săptămână, foarte bine. Atunci, să facem cinci schimbări pe meci, îi ajutăm astfel pe băieţi să se recupereze mai bine. Fiindcă altfel îi vom supune unui stres maxim şi nu mi se pare că e cazul să se întâmple astfel cu jucătorii, şi nu doar ai mei, care au fost loviţi de coronavirus“, a spus cunoscutul tehnician, citat de Agerpres.

Ferrero vrea să se reia campionatul și să se joace cu suporteri

Săptămâna trecută, preşedintele Sampdoriei, Massimo Ferrero, a indicat că este de acord cu reluarea sezonului 2019-2020 în Serie A. Asta doar dacă suporterii vor avea acces pe stadioane.

Cinci jucători din lotul clubului genovez au fost depistaţi pozitiv la Covid-19. Este vorba despre atacanţii italieni Manolo Gabbiadini şi Antonino La Gumina, mijlocaşul norvegian Morten Thorsby, fundaşul gambian Omar Colley şi mijlocaşul suedez Albin Ekdal. Alături de aceştia a fost infectat cu noul coronavirus şi medicul echipei, Amedeo Baldari.

Citește și: Mirko Pigliacelli își pregătește plecarea de la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS