25.9 C
Craiova
marți, 3 octombrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalOM pune la dispoziţia autorităţilor franceze „Stade Velodrome“

OM pune la dispoziţia autorităţilor franceze „Stade Velodrome“

Clubul Olympique Marseille a anunţat, astăzi, că pune la dispoziţia autorităţilor franceze stadionul „Velodrome“ şi centrul de antrenament „La Commanderie“, potrivit news.ro.

Aceste instalaţii vor putea folosite „de exemplu pentru testele în masă, pentru găzduirea personalului medical, stocarea de material şi hrană, distribuirea de materiale şi bunuri persoanelor aflate în suferinţă“, a anunţat clubul francez.

Oficialii francezi au anunţat vineri seară că 27.432 de persoane au fost diagnosticate pozitiv de Covid-19 şi sunt spitalizate în Franţa, dintre acestea 6.662 fiind la Terapie Intensivă. În spitalele franceze au murit 588 de pacienţi din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore. Bilanţul total a ajuns la 6.507 de la începutul epidemiei, a anunţat vineri directorul general al Departamentului pentru Sănătate Jérôme Salomon, în timpul conferinţei de presă.

35% dintre cei aflaţi la Terapie Intensivă au mai puţin de 60 de ani. De altfel, 93 de persoane internate la ATI au mai puţin de 30 de ani.

„Nu au fost niciodată atât de mulţi oameni la Terapie Intensivă în Franţa pentru o patologie“,a detaliat el.

Citește și: Simona Halep, în autoizolare: „Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS