20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Coutinho își poate schimba echipa în Premier League. Vezi cu cine poate semna!

Coutinho își poate schimba echipa în Premier League. Vezi cu cine poate semna!

Dacă în urmă cu câteva zile se scria că brazilianul Philippe Coutinho nu prea este ofertat de nimeni, situația sa pare că s-a schimbat acum, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit publicației spaniole Sport, o echipă-surpriză care se interesează de el este Chelsea. Mijlocașul a mai jucat și pentru rivalii de la Liverpool. De asemenea, se mai interesează de el și Tottenham, care l-a dorit și anul trecut, dar și alte echipe din Premier League, cum ar fi Manchester United, Arsenal, Chelsea și Leicester. 

Reprezentanții lui Chelsea l-au contactat pe jucător și au demarat deja negocierile prin intermediul impresarului său.

Coutinho, cel mai scump transfer din istoria Barcelonei

Mijlocașul ofensiv e împrumutat un an de la Barcelona la Bayern Munchen, iar înțelegerea e scadentă în iunie 2020. Campioana Germaniei încă studiază posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Coutinho, cu toate că bavarezii nu erau de acord cu suma uriașă cerută de Barcelona.

„Catalanii” cer suma de 120 de milioane de euro în schimbul mijlocașului brazilian, cu toate că aceștia au plătit inițial 145 de milioane pe serviciile lui.

La Bayern, Coutinho marcat 9 goluri și a dat 8 pase decisive în 32 de meciuri oficiale disputate în acest sezon.

Citește și: Cluburile din Premier League vor reducerea salariilor cu 30%

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...