10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRăzvan Lucescu: Încerc să îmi imaginez că suntem în vacanţă

Răzvan Lucescu: Încerc să îmi imaginez că suntem în vacanţă

Pandemia de coronavirus l-a prins pe Răzvan Lucescu în Arabia Saudită. Aflat în autoizolare, antrenorul lui Al-Hilal a precizat că profită de timpul liber pe care îl are pentru a se odihni. El aseamănă autoizolarea cu o vacanță.

„Aveam nevoie de o vacanţă şi înainte de întreruperea campionatului. Să nu am treabă cu fotbalul, să dau totul deoparte pentru că a fost un an foarte complicat. Încerc să îmi imaginez şi acum că suntem în vacanţă și avem toate condiţiile. Singura problema e ca nu putem să ieşim din casă“, a declarat Răzvan Lucescu, la Digi.

Fostul selecționer al României a explicat și cum se desfășoară lucrurile în sânul echipei pe care o conduce și regretă că sunt jucători care nu au familia alături.

„Avem trei preparatori fizici. Au făcut un plan pe care îl actualizează la fiecare sfârşit de săptămână. În plus, încercăm să ţinem legătura cu jucătorii prin telefon. Am trei jucători care nu au familiile aici și suferă pentru asta. Sunt îngrijoraţi pentru ce se întâmplă la ei acasă. Este o situaţie specială, dar încercăm să o rezolvăm“, a completat Răzvan Lucescu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS