20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Atletico Madrid anunţă decesul unui tânăr jucător de 14 ani

Atletico Madrid anunţă decesul unui tânăr jucător de 14 ani

În timp ce Spania este grav afectată de pandemia de coronavirus, cu un bilanţ de 5.690 de morţi, un junior al clubului Atletico Madrid, Christian Minchola, în vârstă de 14 ani, a decedat. Circumstanţele nu au fost precizate de către clubul iberic, informează cotidianul L’Equipe, citat de Agerpres.

Clubul din capitala Spaniei, prin vocea preşedintelui Enrique Cerezo, s-a declarat „şocat“ de această veste, dar nu a comunicat motivul decesului.

Începând de sâmbătă, drapelul „Colchoneros“ va fi coborât în bernă la arena „Wanda Metropolitano“, aşa cum a anunţat preşedintele director general al clubului, Miguel Angel Gil.

„Sentimentul de neputinţă generat în astfel de situaţii este oribil. În ultimele zile multe persoane apropiate mie au decedat. Multe din cauza coronavirusului, altele din cauza altor boli, iar sentimentul că nu mi-am putut lua rămas bun, aşa cum a fost în cazul lui Christian, sentimentul de nedreptate este enorm“, a spus Miguel Angel.

Citește și: Laurenţiu Lică s-a retras de la națională: Îmi rezerv forțele pentru echipa de club

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...