20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Stadionul „Wembley“, iluminat în culorile Italiei, în semn de omagiu

Stadionul „Wembley“, iluminat în culorile Italiei, în semn de omagiu

Stadionul „Wembley“ a fost iluminat în culorile drapelului Italiei, vineri seara, când celebra arenă londoneză trebuia să găzduiască amicalul dintre reprezentativa Angliei şi Squadra Azzurra. Acesta a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, informează Agerpres.

„În semn de omagiu pentru victimele pandemiei şi de solidaritate cu poporul italian, celebrul arc al stadionului Wembley a fost iluminat în culorile roşu, verde şi alb ale drapelului Italiei, luminile rămânând aprinse pe durata celor 90 de minute ale partidei care urma să se dispute vineri“, notează presa britanică.

Contul oficial de Twitter al naţionalei Angliei a afişat o fotografie cu stadionul „Wembley“, însoţită de mesajul: „Chiar dacă nu împărţim terenul în această seară cu azzurri, suntem solidari şi uniţi în această perioadă dificilă“.

Italia este ţara cu cele mai multe persoane ucise de pandemia de coronavirus, peste 9.000, potrivit cifrelor oficiale de vineri. Numărul celor infectaţi a trecut de 86.000.

Citește și: Gustavo Vagenin: Îmi este tare dor să joc din nou pe „Ion Oblemenco“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...