13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova propune reluarea campionatului la mijlocul lunii mai

Universitatea Craiova propune reluarea campionatului la mijlocul lunii mai

Oficialii grupării Universitatea Craiova au emis un comunicat în care îşi exprimă dorinţa ca fotbalul din România să fie reluat la mijlocul lunii mai. Ei se justifică prin faptul că în felul acesta jucătorii nu ar mai fi bulversaţi de o eventuală întrerupere, după ce se va relua Liga 1 pe 31 martie, aşa cum a decis FRF.

„Clubul Universitatea Craiova propune reluarea campionatului începând cu data de 15 mai 2020. Este clar că această criză epidemiologică se află în România abia în faza de început, astfel încât data de 31 martie 2020 propusă pentru reluarea campionatului nu este fezabilă și ne vom trezi într-o succesiune de amânări, fapt ce nu ar permite o organizare riguroasă a activității.
Vom ajunge în situația în care jucătorii nu ar avea practic vacanță, ceea ce ar compromite performanțele lor, participarea cu succes în competițiile europene, precum și performanțele echipelor naționale. Amânarea până pe data de 15 mai 2020 ar permite acordarea unei minime perioade de odihnă și o organizare profesionistă a activității cluburilor de fotbal.
Considerăm că orice zi de întârziere în luarea unei decizii în sensul celor de mai sus periclitează serios activitatea tuturor celor implicați în activitatea fotbalistică profesionistă din România“
, se precizează în comunicatul Ştiinţei.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS