27.3 C
Craiova
marți, 23 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia U21 – Danemarca U21 nu se mai joacă la Craiova, ci pe stadionul „Ilie Oană“

România U21 – Danemarca U21 nu se mai joacă la Craiova, ci pe stadionul „Ilie Oană“

FRF a anunţat astăzi că meciul România U21- Danemarca U21 nu va mai fi găzduit de stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova, ci de arena „Ilie Oană“ din Ploieşti.

„Având în vedere decizia Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa fără spectatori.
În acest context, FRF a obținut acordul UEFA și al Federației Daneze de a schimba locul de disputare. Astfel, partida programată pe 31 martie 2020, la ora 19.30, se va juca la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană“.

Decizia a fost luată pentru a le oferi tricolorilor posibilitatea de a rămâne în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Buftea pe toată durata premergătoare meciului. Asta ca măsură preventivă în contextul epidemiei. În planul inițial, lotul s-ar fi deplasat încă din 23 martie la Craiova.
Totodată, alegerea Craiovei drept gazdă a avut ca rațiune importantă și oportunitatea de a furniza publicului din Oltenia un spectacol fotbalistic oferit de ‘tricolori’. Ori în noua situație, aceștia nu mai pot beneficia de această partidă pe stadion.

Le mulțumim autorităților din Craiova și clubului Universitatea pentru sprijinul oferit în procesul de organizare al acestei partide și tuturor suporterilor pentru interesul acordat echipei naționale.

România U21 și echipa națională de seniori se vor întoarce la Craiova, acolo unde publicul este fierbinte și susține performanța ‘tricolorilor’!“, se precizează într-un comunicat al FRF.

Clasamentul Grupei 8: 1. Danemarca 15 puncte (golaveraj 13-5), 2. România 10 (11-3), 3. Finlanda 7 (8-6), 4. Ucraina 3 (6-8), 5. Irlanda de Nord 3 (2-6), 6. Malta 1 (1-13).

Se returnează banii celor care şi-au achiziţionat bilete la meciul „tineretului“

FRF precizează că persoanele care și-au achiziționat deja bilete la jocul România U21 – Danermarca U21 le va fi restituită contravaloarea acestora. Până miercuri, 18 martie, fiecare cumpărător va primi un e-mail de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete. În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa [email protected].

Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa [email protected], începând cu data de 18 martie 2020. Contravaloarea biletelor (cu excepția taxelor de curierat, procesare sau transfer bancar, conform condițiilor de vânzare de bilete ale bilete.frf.ro și bilete.ro) va fi returnată în contul completat în formularul de retur.

Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.

Citeşte şi: Fără strângeri de mână la meciurile din competițiile organizate de FRF

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS