12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCSB – „U“ Craiova 4-1 / Dan Nistor: Scorul este un pic cam mare

FCSB – „U“ Craiova 4-1 / Dan Nistor: Scorul este un pic cam mare

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Dan Nistor, consideră că diferența înregistrată în derbiul cu FCSB este mult prea mare comparativ cu ce s-a jucat.

„Sunt supărat. Acest scor este un pic cam mare, dar ăsta este fotbalul și trebuie să mergem mai departe. Cred că meciul s-a jucat la acea ocazie când mingea a lovit de două ori bara. Imediat a venit golul trei al lor și acolo s-a rupt totul. Nu știu dacă este vorba despre un complex în fața lor. Cred că astăzi am pornit cu prima șansă, deoarece am jucat fără spectatori și a fost o atmosferă de meci amical. Cred că trebuia să fim un pic mai atenți, mai ales că Mister ne-a spus că sunt foarte periculoși pe contraatac. Au fost foarte multe erori, la fel ca și în meciul de Cupă. Sper să le remediem și să nu se mai repete“, a spus Nistor.

Acesta încă nu a renunțat la locul 1: „Este mult prea devreme să vorbim despre titlu. Mai sunt 8 meciuri și se pot întâmpla multe. Cu CFR încă nu am jucat, iar cu FCSB mai avem un meci de jucat. Și ele mai au și alte partide, deci… Sper să ne revenim cât mai repede și să nu mai facem asemenea greșeli“.

VEZI CLASAMENTUL!

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS