17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCS Cârcea, în formă maximă în 2020. Victorie la pas la Poiana Mare

CS Cârcea, în formă maximă în 2020. Victorie la pas la Poiana Mare

CS Cârcea este, în acest moment, una dintre cele mai în formă formaţii din Liga a 4-a Dolj Mass. Trupa lui Alexandru Dicu s-a impus sâmbătă dimineață, cu scorul de 4-0, pe terenul formației Tineretul Poiana Mare, într-un meci care a contat pentru etapa a 17-a. Aceştia au făcut legea pe teren și şi-a adjudecat cea de-a şaptea victorie consecutivă în campionat.

Golurile învingătorilor au fost reuşite de I. Stancu (’11, ’26), Sîrmon (’45) şi Georgescu (’62)

CS Cârcea: Burci – Dicu, Dragomir, Preoteasa (’46, Bălă), Georgescu – I. Stancu (’60, Borhot), Barbu, Vizantie (’65, Geanimu), Stancu – Rodeanu, Sîrmon (’62, A. Stancu). Antrenor: Alexandru Dicu.

Alex Dicu: Dacă jucăm la 70% din potenţialul nostru, nimeni nu ne va sta în cale

Antrenorul formaţiei CS Cârcea, Alexandru Dicu, a declarat pentru GdS că echipa sa a ajuns aproape de potenţialul maxim şi că, în acest ritm, nicio echipă din campionat nu îi poate surprinde.

„Deja ne-am închegat echipa şi suntem la un nivel destul de bun. Băieţii au început să dea randamentul de care aveam nevoie şi pot spune că ne apropiem de potenţialul maxim. Din păcate am început mai slab campionatul. Am închegat echipa din mers, iar uşor, uşor, echipa a început să meargă. Sunt doar două puncte în acest moment până la primul loc, pe care le putem recupera oricând. De acum înainte suntem la mâna noastră. Vom avea meciuri directe şi cu primul loc şi cu urmăritoarele, deci soarta stă în mâinile noastre”,a spus Alexandru Dicu, antrenor CS Cârcea.

„Nu ne sperie nimeni din campionat. Nouă trebuie să ne fie frică de noi, să nu intrăm într-o pasă proastă. Dacă jucăm la cel puţin 70% din potenţialul nostru, nicio echipă de Liga a 4-a nu ne poate sta în cale. Obiectivele noastre din acest sezon sunt câştigarea campionatului, dar şi a Cupei României”, a adăugat Alex.

În etapa următoarea, CS Cârcea va primi vizita formaţiei Progresul Cerăt. De partea cealaltă, Tineretul Poiana Mare se va deplasa la Ostroveni.

Citeşte şi: Duel oltenesc de intensitate maximă la Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS