12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Mediaș 2-1 / Vezi opiniile lui Mihăilă, Vătăjelu și Mateiu!

„U“ Craiova – Mediaș 2-1 / Vezi opiniile lui Mihăilă, Vătăjelu și Mateiu!

-

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în meciul susținut duminică seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața lui Gaz Metan Mediaș. La flash interviurile de după meci, trei dintre protagoniștii victoriei, în speță Vali Mihăilă, Bogdan Vătăjelu și Alex Mateiu, și-au exprimat opiniile vizavi de joc.

Mihăilă: Sunt fericit că am reuşit să înscriu

Autorul golului doi al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, s-a arătat încântat de rezultat şi de golul marcat, dar a admis că jocul său nu a fost strălucit.

„Am urcat doar momentan pe primul loc, pentru că CFR nu a jucat (a evoluat ieri-seară contra Astrei, după închiderea ediţiei – n.r.). Acum ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Trebuie să ne concentrăm mai mult la finalizare, pentru că ne-am creat iarăşi ocazii multe, dar nu le-am fructificat pe toate. Este bine însă că am marcat două goluri şi că am câştigat. La golul doi, în primă fază am vrut să mă duc cu piciorul, apoi m-am dus cu capul înainte. Sunt fericit că am reuşit să înscriu, dar pentru jocul din această seară nu sunt mulţumit“, a spus Mihăilă.

Vătăjelu: A fost o victorie muncită

La rândul său, Bogdan Vătăjelu, care a evoluat surprinzător în flancul drept al atacului, a admis că misiunea a fost îndeplinită cu greu.

„Este o victorie extrem de importantă. Aveam nevoie de cele trei puncte, să începem bine play-off-ul. A fost o victorie muncită şi era imposibil să nu suferim puţin, pentru că şi ei au schimbat sistemul, au jucat cu doi atacanţi. Dacă eram mai atenţi şi marcam şi golul trei, pentru că am avut ocazii, ne linişteam mult mai repede. Vrem să rămânem pe locul 1, este clar, dar mai sunt multe meciuri de jucat. Urmează o săptămână destul de grea. Avem miercuri în Cupă, apoi duminică în campionat, cu FCSB, dar ne revin Martic şi Cosic şi cine va juca va trebui să o facă la fel de bine. Ne dorim să câştigăm anul ăsta, dacă se poate, ambele trofee“, a punctat Vătăjelu.

Mateiu: E bine că s-a terminat cu bine

O analiză corectă a oferit-o şi Alex Mateiu, care se gândeşte deja la meciul cu Iaşi, din Cupa României.

„Am jucat bine cu Mediaş, care are o echipă bună. Putea să ne egaleze pe final, dar e bine că s-a terminat cu bine. Au fost importante cele trei puncte ca să începem cu dreptul play-off-ul. Este important să fim pe primul loc la sfârşitul campionatului, nu acum. Cum am început anul acesta, am mari speranţe că vom fi acolo, sus. Cred că meciul cu Iaşi, din Cupă, va fi foarte diferit faţă de cel din campionat. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, dar sperăm să ne calificăm. Vrem Cupa României, deci e clar că trebuie să ne calificăm. Cu FCSB vreau să câştig, pentru că nu am făcut-o niciodată la ei acasă. Cred că este momentul potrivit să o facem, pentru că suntem într-o formă fantastică şi sper să continuăm aşa“, a declarat Mateiu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS