5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - CFR Cluj / Alex Mateiu: Orice scor este bun, numai să câştigăm

„U“ Craiova – CFR Cluj / Alex Mateiu: Orice scor este bun, numai să câştigăm

-

Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Alex Mateiu, a prefaţat astăzi derbiul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. „Închizătorul“ Ştiinţei este convins că misiunea alb-albaştrilor este una dificilă, dar crede că punctele vor ajunge în contul formaţiei din Bănie.

„Ne aşteaptă un meci foarte important, extrem de greu, pe care noi trebuie să-l câştigăm. Suntem pregătiţi pentru a face un rezultat foarte bun. Este o motivaţie în plus când vorbim despre un meci cu sold-out. La noi acasă, pe ‘Ion Oblemenco’, la fiecare meci este o atmosferă fantastică. Şi ne ajută de fiecare dată să dăm maximum şi să câştigăm. O fi jucat CFR-ul pe stadioane mari din Europa, dar ‘Oblemenco’ e ‘Oblemenco’. Nu e uşor să joci aici. Acum sperăm să fim noi mai buni şi să scoatem cele trei puncte. Ei au acelaşi joc de ani de zile, nimic mai mult. Ştim ce trebuie să facem şi sperăm să facem un joc bun. Orice scor este bun, numai să câştigăm. Este foarte important pentru încrederea noastră, pentru viitor“, a declarat Alexandru Mateiu.

VEZI CUM ARATĂ CLASAMENTUL LIGII 1 ÎNAINTE DE ULTIMA RUNDĂ!

„Nu pot să spun eu dacă avem cel mai bun mijloc din ţară. Important este ca echipa să fie bună, să avem rezultate şi să câştigăm campionatul anul acesta. Sper din tot sufletul să fim sănătoşi în următoarele două luni şi jumătate. Să fim apţi şi să scriem istorie! Ştim că în trecut, în play-off, nu am mers atât de bine. Sperăm ca anul ăsta să fie invers, să avem rezultate foarte bune şi să câştigăm campionatul“, a completat Alex Mateiu.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS