13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - CFR Cluj / Mugur Guşatu: Nu-mi fac probleme în privinţa rezultatului

„U“ Craiova – CFR Cluj / Mugur Guşatu: Nu-mi fac probleme în privinţa rezultatului

-

Antrenorul formaţiei de juniori sub 17 ani a Universităţii Craiova, Mugur Guşatu, a fost prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Fostul atacant al echipelor Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, DSV Leoben, Poli Timişoara, Heerenveen, MTK Budapest şi FC Bihor Oradea a participat la „Repriza de Sud“.

„Guşi“ a vorbit despre revenirea sa la clubul din Bănie, după două experienţe ca antrenor la CSO Filiaşi şi Poli Timişoara. A dezbătut evenimentele petrecute în ultimul timp la gruparea din Bănie şi a prefaţat derbiul Universitatea Craiova – CFR Cluj.

„Echipa a ajuns în play-off şi se bate cu şanse reale pentru campionat. Băieţii sunt pe un trend ascendent din toate punctele de vedere şi trebuie felicitaţi. Asta se vede şi în emulaţia spectatorilor, prin cererile de bilete şi este un lucru bun pentru comunitate. Craiova o prinde într-un moment bun, pentru ea, pe CFR, fiindcă are meci cu Sevilla astăzi. Cu siguranţă la jocul cu noi ardelenii nu vor fi în plenitudinea forţelor. Asta indiferent de rezultatul meciului cu Sevilla. Va fi o oboseală în lotul lui CFR şi trebuie să profităm. Eu sper într-o victorie a Universităţii Craiova. De fapt, nici nu-mi fac probleme în privinţa rezultatului“, a declarat Mugur Guşatu.

Vezi întreaga emisiune „Repriza de Sud“ în format video!

Citeşte şi: VIDEO / Claude Dielna: Am venit la un club mare şi vreau să lupt pentru titlu!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS