Acasă Sport Fotbal Liga 2 / FRF este decisă să taie în carne vie în...

Liga 2 / FRF este decisă să taie în carne vie în viitorul sezon. Vezi ce decizii a luat!

-

Comitetul Executiv al FRF a aprobat în ședința de astăzi modificări importante ale Regulamentului de certificare a condițiilor de participare în competiția Liga 2, informează site-ul forului.

Noul regulament aduce mai multe noutăți față de varianta aplicată în acest sezon. Toate sunt menite să furnizeze o competiție mai solidă, cu cât mai puține echipe retrase. Vizează să promoveze cluburile cu viziune strategică a performanței pe termen lung și să confere o siguranță financiară jucătorilor și antrenorilor.

Astfel, începând din sezonul 2020/2021, în cazul în care un club are datorii către angajați, inclusiv jucători sau personalul din staff, la bugetul de stat sau către alte cluburi să nu primească dreptul de a evolua în Liga 2. Totuși, cluburile vor avea termen până la data de 30 iunie ca să își rezolve problemele, situație în care sancțiunea va fi ridicată și va putea evolua în Liga 2.

Citeşte şi: Interviu / Mihăiţă Pleşan: Sunt fericit că sfârşitul carierei mele a fost în Bănie!

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.